Skip to content

Auto reparatie Rotterdam

Auto reparatie Rotterdam

Wanneer u een partner zoekt voor auto reparatie in Rotterdam, dan kunt u prima bij ons aankloppen. We kunnen u op verschillende vlakken prima van dienst zijn en zullen er alles aan doen om te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier van uw auto heeft. Voorts staan we te boek als specialist in banden in Bergschenhoek. Wij kunnen u als specialist in auto reparatie in Rotterdam eigenlijk altijd van dienst zijn.

Ervaring met alle merken en een gezonde dosis kennis en ervaring

Nadat we ervaring op hebben gedaan bij verschillende garages en met tal van automerken hebben mogen werken, hebben we de stap genomen en staan we nu dus op eigen benen. De kennis en ervaring die we op hebben gedaan en onze passie voor alles wat met de auto te maken heeft, vormt een prima basis om dé specialist in auto reparatie in Rotterdam te worden. Nu al gaat het prima en weten steeds meer mensen ons te vinden. Nog leuker is om te zien dat de mensen terugkeren.

Auto reparatie Rotterdam

Michelin

Een van de A-merken die wij adviseren is Michelin. Deze banden zijn iets duurder in aanschaf, maar maken veel goed op geluid en slijtage gedrag.

Continental

Naar onze mening de directe tegenhanger van Michelin is de Continental band. Valt in dezelfde prijs categorie met vergelijkbare prestaties.

Pirelli

Vooral bekend uit de autosport zoals bijvoorbeeld de Formule 1. Ook deze band is een A-merk die wij graag monteren. Biedt uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein

Een Nederlands product dat niet onder doet voor de concurentie. Prijs technische iets voordeliger, en zeker een hele goede band. Vooral de winterbanden zijn wij over te spreken.

Waarom ons ?

Onze service

Als toevoeging op de reparatie garanderen wij u in de meeste gevallen±

Specialist op het gebied van auto reparatie in Rotterdam

Behalve dat we u alle soorten en maten en ook merken autobanden kunnen bieden, kunt u met al uw problemen die u met de auto heeft prima bij ons terecht. We kunnen het onderhoud van de auto voor u verzorgen en we kunnen zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uitvoeren. Steeds is ons streven om uw auto zo goed te onderhouden, dat u er gedurende een zo lang mogelijke periode plezier van hebt en zorgeloos kunt rijden.

Kunnen we een probleem meteen verhelpen, dan zullen we dat zeker niet nalaten

U klopt gewoon bij ons aan wanneer u problemen heeft aan de versnellingsbak, ook al een specialiteit van het huis. We bieden eveneens de best denkbare airco service en vervangen tijdig uw distributieriem. Heeft u kleinere problemen met bijvoorbeeld de airbag of stoort u zich aan een brandend storingslampje? U weet ons te vinden en rijdt in dergelijke gevallen gewoon even langs. Als we het probleem moeten kunnen verhelpen, dan zullen we dat zeker niet nalaten.

Het moge duidelijk zijn; we streven een zo breed mogelijke dienstenpakket na en nu al gaan we geen enkele reparatie uit de weg. U zoekt een adres voor auto reparatie in Rotterdam? Dan heeft u die wat ons betreft nu gevonden.