Skip to content

Banden Bergschenhoek

Banden Bergschenhoek

Wie aan banden Bergschenhoek zegt of alleen al denkt aan banden in Bergschenhoek, die denkt tegenwoordig vaak meteen aan ons. Dat maakt ons trots en vertelt ons dat we op de goede weg zijn. Na eerst ervaring te hebben opgedaan met verschillende merken auto’s en bij tal van verschillende bedrijven is uiteindelijk een eigen bedrijf ontstaan. Dat we nu al uitgegroeid zijn tot dé specialist in banden in Bergschenhoek, doet ons goed. 

Bij ons vindt u altijd precies de band die u zoekt

Bij ons vindt u altijd precies die band die u zoekt. En als we die niet hebben, dan zorgen we gewoon dat we die alsnog krijgen. We bieden u de banden van alle merken en kunnen u alle soorten banden aanbieden. Dus van de stille wegband tot aan de band die bij uitstek geschikt is voor onder de robuuste terreinwagen. Inderdaad, banden hebben al lang geen geheimen voor ons. We lichten u dan ook graag voor om zo samen de voor uw auto perfecte band te vinden.

Banden Bergschenhoek

Michelin

Een van de A-merken die wij adviseren is Michelin. Deze banden zijn iets duurder in aanschaf, maar maken veel goed op geluid en slijtage gedrag.

Continental

Naar onze mening de directe tegenhanger van Michelin is de Continental band. Valt in dezelfde prijs categorie met vergelijkbare prestaties.

Pirelli

Vooral bekend uit de autosport zoals bijvoorbeeld de Formule 1. Ook deze band is een A-merk die wij graag monteren. Biedt uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein

Een Nederlands product dat niet onder doet voor de concurentie. Prijs technische iets voordeliger, en zeker een hele goede band. Vooral de winterbanden zijn wij over te spreken.

Waarom ons ?

Onze service

Als toevoeging op de reparatie garanderen wij u in de meeste gevallen±

We willen uiteindelijk de autogarage voor banden in Bergschenhoek worden

Wij als specialist in banden in Bergschenhoek en auto reparaties in Rotterdam hebben u meer te bieden dan banden alleen. Zo kunt u altijd bij ons terecht wanneer u problemen heeft aan de versnellingsbak van uw auto en kunt u ons ook gewoon inschakelen als uw partner voor regulier onderhoud van uw auto. We willen graag een zo breed mogelijke autogarage zijn en willen doorgroeien en uiteindelijk dé autogarage van Bergschenhoek worden. Vanwege onze passie voor alles wat met auto’s te maken heeft, gaan we geen probleem uit de weg. Ook voor airco service doet u nooit tevergeefs een beroep op onze specialisten en we vervangen ook graag en tijdig de distributieriem van uw auto. Problemen met de airbag of irriteert u zich aan een storingslampje? Ook dan weet u waar u moet zijn. En zo kunnen we u op heel erg veel gebieden op de beste wijze van dienst zijn.

Perfect adres voor de kleine en de grote onderhoudsbeurt

U bent bij ons als specialist in banden in Bergschenhoek ook meteen aan het juiste adres voor zowel de kleine als de grote onderhoudsbeurt. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier hebt aan uw auto, simpelweg door steeds perfect onderhoud uit te voeren. U weet dus waar u voortaan aanklopt als u een geschikt adres zoekt voor alles wat met uw auto te maken heeft. Inderdaad, bij ons in Bergschenhoek.