Skip to content

REPARATIES

Van eenvoudige tot uiterst complexe reparaties, wij kunnen het!

Het maakt niet uit wat er aan uw voertuig mankeert, wij kunnen het probleem verhelpen. Mechanisch of elektrisch, alles is mogelijk. Wij gebruiken enkel de beste onderdelen op de markt. Zo heeft u altijd een veilig gevoel als u op weg bent.

Olieverbruik

Deze Volvo kwam binnen met de klacht dat de motor veel olie verbruikt. Wel 1 liter op 800 kilometer! Dit is uiteraard heel ver buiten het toelaatbare verbruik. Uit ons onderzoek kwam naar voren dat er geen externe lekkages zijn, en ook andere zaken waren niet het probleem. Conclusie, de motorolie komt langs de zuigerveren in de verbrandingsruimte. In dit geval was het niet mogelijk de zuigerveren te vervangen zonder ook de zuigers te vervangen in verband met een modificatie. Met nieuwe zuigers en zuigerveren verbruikt de motor nu nagenoeg geen olie meer!

Gebroken distributieketting

Wij kregen een Jeep Grand Cherokee binnen waarvan de motor was stil gevallen en het niet meer deed. Na wat onderzoek kwam eruit dat een distributiektting gebroken was, en hierdoor een aantal kleppen beschadigd waren. Na een ingrijpende reparatie waarbij alle kettingen en 6 nieuwe kleppen gemonteerd werden rijdt deze Jeep weer als vanouds.

Dit is slechts een kleine greep uit de wat grotere reparaties die wij uitvoeren. Ook zijn dit heel extreme gevallen, die vaak voorkomen kunnen worden door goed onderhoud uit te voeren. Maak dus snel een afspraak zodat u dit niet overkomt!

 

Waarom ons ?

Onze service

Als toevoeging op de reparatie garanderen wij u in de meeste gevallen±

Onderdelen

Waar komen onze onderdelen vandaan?

Voor de reparaties aan uw auto gebruiken wij alleen de beste onderdelen op de markt. Deze worden rechtstreeks door de dealer geleverd, of via de automaterialenzaak. Zo bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit onderdelen. Is een onderdeel moeilijk te krijgen? Dan proberen wij via andere kanalen alsnog het geschikte onderdeel te vinden.