Skip to content

Versnellingsbak revisie Rotterdam

Versnellingsbak revisie Rotterdam

De één noemt ons ondertussen specialist in banden in Bergschenhoek, weer een ander zegt dat we de specialist in auto reparatie in Rotterdam zijn. Wat we zeker zijn, is specialist in versnellingsbak revisie in Rotterdam. En zo kunnen we u ondertussen al op heel veel verschillende vlakken prima van dienst zijn. En dat is ook precies wat we willen. Ons streven is een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te bieden.

Eerst ervaring opgedaan en nu heerlijk op eigen benen

Na zoals het in onze optie hoort eerst veel ervaring opgedaan te hebben bij andere garages was het tijd voor een volgende stap. Die stap hebben we gemaakt en tegenwoordig kunt u voor alles wat met uw auto te maken heeft prima bij ons terecht. Dat we specialist in versnellingsbak revisie in Rotterdam genoemd worden, daar zijn we trots op. En inderdaad, de versnellingsbak kent voor ons amper geheimen. Daarnaast hebben we u alle soorten en maten banden van alle merken te bieden. Ook dat begint al aardig op een specialiteit te lijken.

Versnellingsbak revisie Rotterdam

Michelin

Een van de A-merken die wij adviseren is Michelin. Deze banden zijn iets duurder in aanschaf, maar maken veel goed op geluid en slijtage gedrag.

Continental

Naar onze mening de directe tegenhanger van Michelin is de Continental band. Valt in dezelfde prijs categorie met vergelijkbare prestaties.

Pirelli

Vooral bekend uit de autosport zoals bijvoorbeeld de Formule 1. Ook deze band is een A-merk die wij graag monteren. Biedt uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Vredestein

Een Nederlands product dat niet onder doet voor de concurentie. Prijs technische iets voordeliger, en zeker een hele goede band. Vooral de winterbanden zijn wij over te spreken.

Waarom ons ?

Onze service

Als toevoeging op de reparatie garanderen wij u in de meeste gevallen±

Ondertussen zijn we specialist in banden in Bergschenhoek en in versnellingsbak revisie in Rotterdam

We willen simpelweg het adres voor banden in Bergschenhoek zijn en ook uw partner zijn voor auto reparatie in Rotterdam. We willen u altijd van dienst kunnen zijn en willen zorgen voor perfect onderhoud van uw auto. Ons streven is daarbij om u zo lang mogelijk en veilig en zorgeloos te laten rijden in uw auto. We kunnen als specialist in versnellingsbak revisie in Rotterdam al uw problemen op dat vlak verhelpen en ook wanneer uw airco aan een servicebeurt toe is, dan kunt u prima een afspraak met ons maken.

Rijd in die gevallen gewoon meteen even bij ons langs

We zijn er voor kleine en grote onderhoudsbeurten en ook voor kleine ergernissen aan uw auto. Stoort u zich erg aan bijvoorbeeld een storingslampje of de storing bij de airbag? Rijd dan gewoon even snel bij ons langs. Als we u meteen van die ergernis af kunnen helpen, dan doen we dat uiteraard. Voor onze werkzaamheden vragen we ook nog eens zeer betaalbare prijzen. U kunt op heel erg veel verschillende plaatsen terecht voor auto reparatie en onderhoud. In ons treft u een laagdrempelige en zeer flexibele partner die alle facetten van het vak beheerst en u voor een zeer betaalbare prijs van dienst kan zijn. U weet dus waar u voortaan moet zijn met problemen aan uw auto.